Sıkıştırılan kamyonet beton direğe çarptı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir otomobilin sıkıştırdığı kamyonet karşı şeride geçerek beton aydınlatma direğine çarptı, kazada 3 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Konya istikametinden Kulu ilçesi Altılar köyüne giden İdris Hakbilen idaresindeki 42 GA 454 plakalı kamyonet, iddiaya göre, Toprak Mahsulleri Ofisi yol kavşağında plakası alınamayan bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Sürücünün direksiyonu kırması sonucu karşı şeride geçen kamyonet, yol kenarında bulunan beton aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kazada kamyonet sürücüsü İdris Hakbilen ile araçta bulunan Nihal ile Selin Duman yaralandı. Yaralılar ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kamyoneti sıkıştırdığı iddia edilen otomobili bulmak için araştırma başlatıldığı bildirildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gazeteci Ali Çağatay tutuklandı: İBB yöneticisi paylaşımı sonrası cezaevinde
Kocaeli'de özel harekatlı fuhuş operasyonu! Yüzlerini tişörtle kapattılar
Ankara'da 225 gözaltı, 178 tutuklama
Yatırım Vaadiyle 1,5 Milyar Liralık Vurgun İddiası
Bergama'da İş Yerinde Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti