Sıkışan boru için hazırladıkları düzeneğin patlaması

Konya'da sondaj çalışması yaparken sıkışan boruyu çıkartmak için hazırladıkları düzeneğin patlaması sonucu ölen baba ve 3 oğlunun cenazeleri toprağa verildi

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde sondaj çalışması yaparken sıkışan boruyu çıkartmak için hazırladıkları düzeneğin patlaması sonucu hayatını kaybeden baba ve 3 oğlu defnedildi.

Baba Hasan Hüseyin Satar ile oğlu Ahmet Satar'ın cenazeleri Çumra Devlet Hastanesi, Metin ve Feti Satar'ın cenazeleri ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından Hacı Veyis Camisi'ne getirildi.

Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından baba ve 3 oğlunun cenazesi, Aliyenler Mezarlığı'na defnedildi.

Çumra ilçesinde dün sondaj çalışması yaparken sıkışan boruyu çıkartmak için hazırladıkları düzeneğin patlaması sonucu baba Hasan Hüseyin ile oğlu Ahmet Satar olay yerinde, Metin ve Feti Satar da kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetmişti.


AA

Gündem Haberleri

ALINAN SU ÖRNEKLERİNDEN ÇIKAN SONUÇ ŞOK ETTİ
İLK SEFER YOLA ÇIKTI
Cemal Özgörkey’in yeğeni Leyla Mizrahi uykusunda vefat etti
İnternet Haber Siteleri İçin Resmî İlan ve Reklam Yayımına Dair Kılavuz yayımlandı
ABB Başkanı Mansur Yavaş ve 38 üyeye soruşturma izni