Siirt'teki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında DBP İl Başkanı Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

SİİRT (AA) - Siirt'te düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan aralarında DBP İl Başkanı Agit Kaysı'nın da yer aldığı 5 kişi tutuklandı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince bazı adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan DBP İl Başkanı Kaysı'nın da bulunduğu 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Savcılıktaki ifadelerinden sonra tutuklanma talebiyle 1. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 5 zanlı, "Silahı terör örgütüne üye olmak, terör örgütüne yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI