Siirt'teki terör operasyonları

Pervari ve Eruh ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, silah ve mühimmat ele geçirildi

SİİRT (AA) - Siirt'in Pervari ve Eruh ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, örgüt mensuplarınca kullanılan silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Pervari'nin Yazlıca Dağı kırsalında 12 Haziran'da başlatılan "Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker-01" operasyonu ile İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen "Şehit Güvenlik Korucusu Adil Kamel-8" operasyonunun sürdüğü belirtildi.

Operasyonlarda önceki gün 3 teröristin etkisiz hale getirildiği, 3 örgüt üyesinin de yaralı yakalandığı kaydedilen açıklamada, arama ve tarama faaliyetlerinde örgüt mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir M-16, 4 kalaşnikof piyade tüfeği, anti tank mayını, 6 telsiz ve muhtelif mühimmat ile yaşam malzemesinin ele geçirildiği ifade edildi.


AA

Gündem Haberleri

ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI
Torunları için biriktirdiği 2 milyonunu dolandırıcılara kaptırdı
"AİLEMDEN GİZLİ İBADET ETTİM"
Altyapıda rekor kırıp çöpte dibi gördüler