Siirt Üniversitesi’nde ulusal Siirt keçi çalıştayı

Siirt Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliğiyle "Ulusal Siirt Keçi Çalıştayı" düzenlendi.

Siirt Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliğiyle "Ulusal Siirt Keçi Çalıştayı" düzenlendi.

İki gün süren çalıştay, mühendislik fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Siirt Üniversitesi Rektörü Nihat Şındak, çalıştaya katılanlara, konuşmacılara ve paydaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Şındak'ın konuşmasının ardından konuşmacılara plaket ve katılım belgesi takdim edildi. Çalıştayın birinci oturumuna Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Garip başkanlık etti. Çalıştay, Prof. Dr. Mürsel Küçük tarafından dünden bugüne Siirt keçiciliği, Prof. Dr. Abdullah Kaya tarafından Keçi yetiştiriciliğinde sürü sağlığı ve yönetimi, Prof. Dr. Suphi Deniz tarafından ise keçi besleme pratikleri ve güncel yaklaşımlar başlıklı konular işlendi.

Çalıştaya; Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Siirt Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürsel Küçük, DİKA Genel Sekreteri Dr. Murat Katı ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali İlbaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TÜBİTAK Fen Lisesi Sınavı İçin Son Gün: 90 Bilim Yıldızı Aranıyor
LGS ve YKS adaylarına "Tercih Danışmanlığı" hizmeti başladı
LGS’de tercih başvuruları başlıyor
Kırşehir’in LGS Şampiyonu: Bir Başarı Hikayesi
LGS’de başarıya damga vuran şehir: 19 öğrenci Türkiye birincisi oldu