Sıhhiye çok katlı otoparkı yeniden hizmete açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen otopark, bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Sıhhiye çok katlı otoparkı, kısa bir süre sonra yeniden hizmete açılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1987 yılında Çankaya Belediyesine geçen Sıhhiye çok katlı otoparkı, geçen yıl yapılan düzenlemeyle Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Hukuk yoluyla yeniden teslim alınan yıpranmış haldeki çok katlı otoparkın hizmete açılması için bakım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığınca, çok katlı otoparkın boya badanası yapılarak diğer eksiklikleri gideriliyor.

Zemin kattaki dükkanlar, Kırsal Hizmetler ve Jetormal Kaynaklar Daire Başkanlığınca çevre ilçelerin halkına ekonomik destek sağlamak amacıyla, yöresel ürünlerin satış yapılacağı bölümler olarak kullanılacak.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!