Şiddetli fırtına Trabzon'u vurdu! Çatılar uçtu ağaçlar yerinden söküldü

Bugün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına Trabzon'da ağaçları devirdi, yerlerinden söktü. Uçan çatı ve kiremitler nedeniyle çok sayıda araç hasar gördü

Trabzon'da bugün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına ağaçları devirdi, yerlerinden söktü, çatıları uçurdu. Fırtınada uçan çatı ve kiremitler nedeniyle park halindeki çok sayıda araç zarar gördü.

Saatteki hızı 70-80 km'yi bulan fırtına bu akşam özellikle Ortahisar ilçesi ile Yomra ve Araklı ilçeleri başta olmak üzere çok sayıda noktada etkili oldu. Fırtına bazı ağaçları yerinden sökerken, bazı ağaçların dalları kırıldı.

Ortahisar ilçesi Kalkınma mahallesinde uçan çatı ve kiremitler nedeniyle çok sayıda araç zarar görürken, Büyükşehir Belediyesi ekipler gelen ihbarlara yetişmeye çalıştı. Fırtına Ortahisar ilçesinin yanı sıra Araklı ve Yomra ilçesinde de yol ortasındaki ağaçları yerinden söktü, ağaçları devirdi. Yola devrilen ağaçlar ağaç motoru ile kesilerek yoldan temizlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli ünlü markanın aracı Isparta'da kaza yaptı.
Ünlülerden 11'i adliyeye sevk edildi
18 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Yıllardır yapımı tamamlanmayan inşaatta erkek cesedi bulundu
İmamoğlu Davasında Sürpriz Gelişme: 9 Sanık Hakkında Tahliye Kararı!