Şiddetli fırtına çatıları uçurdu

Mersin'in Mut ilçesinde etkili fırtına nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu, güneş enerji panelleri devrildi

MERSİN (AA) - Mersin'in Mut ilçesinde etkili olan şiddetli fırtınada bazı evlerin çatıları ve güneş enerji panelleri hasar gördü.

İlçede etkisini gösteren ve hayatı olumsuz etkileyen fırtına nedeniyle Mirahor Mahallesi'ndeki bazı evlerin alüminyum çatıları ile güneş enerji panelleri uçtu. Fırtına yüzünden ayrıca elektrik telleri koptu, Narlı Mahallesi'nde bir tavuk çiftliğinin çatısı yıkıldı.

Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, yaptığı açıklamada, şiddetli fırtınadan zarar gören ev ve iş yerlerinin tespiti için çalışma başlattıklarını belirterek, olayda can kaybı veya yaralanan olmadığını bildirdi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?