CHP parti grubu toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'nin Türk jetini düşürmesi ve ardından yaşanan süreci değerlendirdi
Suriye'nin Türk jetini düşürmesinin ardından yaşananlara kızan Kılıçdaroğlu, hükümetin bu tarz olaylarda pasif kaldığını ima eti. Daha önce yaşanan olayları dile getiren Kılıçdaroğlu, hükümete "Sıçan geçer yol olur" sözü ile seslendi.
“GELECEĞİMİZ TEHLİKELİ”
CHP lideri, "Lafı tartacaksınız nereye gider bu laf diye. Dış politika nereye gider diye düşüneceksiniz. Bizim savaş uçağımızın düşürülmesi akıldan geçmezken nasıl cesaret edilip de düşürülebiliyor. Bunu düşünmemiz lazım. Sıçan geçer yol olur diye bir laf var unutulmamalı. Bu meselenin şakası olmaz. Çocuklarımız ve bizim geleceğimiz tehlikeli demektir" şeklinde konuştu."