Sıcaktan kaçan vatandaşlar soluğu sahilde aldı

Temmuz ayında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de vatandaşlar sahile akın etti.

Temmuz ayında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de vatandaşlar sahile akın etti.

Mevsim normallerinin üzerinde yaşanan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar sahillere akın etti. Beylikdüzü Gürpınar ve Büyükçekmece sahillerinde serinlemek için insanlar denize girerken, ailecek sıcak havanın tadını çıkardı.

"Arkadaşlarla serinlemeye geldik"

Arkadaşları ile denize gelen bir genç ise, "Havalar çok sıcak olduğundan dolayı biz de arkadaşlarla serinlemeye geldik. Her gün olduğu gibi bugün de denizdeyiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi