Sıcaktan bunalan İstanbullular soluğu denizde aldı

İstanbul'da etkisini sürdüren "Eyyam-ı Bahur" sıcaklarından bunalan vatandaşlar, Yedikule sahiline akın etti.

İstanbul'da etkisini sürdüren "Eyyam-ı Bahur" sıcaklarından bunalan vatandaşlar, Yedikule sahiline akın etti. Serinlemek için denize giren vatandaşlar pazar gününün tadını çıkardı.

Türkiye genelinde günlerdir etkisini sürdüren "Eyyam-ı Bahur" sıcakları nedeniyle vatandaşlar serinlemek için farklı yolları denemeye devam ediyor. İstanbul'da da pazar gününün tatil olmasını fırsat bilen vatandaşlar, serinlemek için Yedikule sahiline akın etti.

"Burası gayet güzel ve sessiz"

Serinlemek için denize giren İdris Karagöl, "Serinlemek ve kafa dinlemek için buraya geldim. Günümü sakin ve sessiz bir şekilde geçirmek istiyorum. Burası da gayet güzel ve sessiz. Buraya öğleden sonra geliyorum, ikindi vakti gidiyorum" dedi.

"Sıcaklık 40 derecenin üstünde"

Sıcaklıkların 40 derecenin üstünde olduğunu söyleyen Fırat Demir, "Buraya yüzmeye, serinlemeye geldik. Malum şartlar belli hava çok sıcak. Bir şekilde serinlemeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Burası bizim için daha uygun"

Yüzdükten sonra güneşlenen Metin Dağlı ise, "Evde duramıyoruz, bunalım geçiriyoruz. Bu nedenle denize yüzmeye geldik. Deniz serin, hava da güzel. Maddi durum olmadığı için bu tarz yerlere gidemiyoruz. Sahillere de gitmeye vaktimiz olmuyor. Burası bizim için daha uygun" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR
11 yaşındaki hafızlık öğrencisi yarışmada birinci oldu
Sosyete ve Spor Dünyasında Uyuşturucu Sorgusu
Manken Didem Soydan'dan "Yanlışlıkla Çektim" Savunması: İfade Ortaya Çıktı!