Siber zorbalık semineri

Adana'da SİBERAY ekipleri, internet dolandırıcılığı ve siber zorbalık hakkında kursiyerleri bilgilendirdi.

Adana'da SİBERAY ekipleri, internet dolandırıcılığı ve siber zorbalık hakkında kursiyerleri bilgilendirdi.

Adana'da Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (SİBERAY) ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğinde, Yüreğir ilçesindeki Levent Aile Destek Merkezinde 45 kursiyere Sosyal Medya Güvenirliği, İnternet Dolandırıcılığı ve Siber Zorbalık konuları hakkında seminer verildi. Seminerde sosyal medyanın güvenli bir şekilde nasıl kullanılacağı, kişisel bilgilerin nasıl korunacağı ve siber zorbalık konuları hakkında bilgiler verildi.

Aile Destek Merkezi'ndeki kursiyerler, SİBERAY ekiplerinin verdiği seminerden memnun kaldıklarını söyleyerek, bu durumlara karşı daha dikkatli olacaklarını belirti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TÜBİTAK Fen Lisesi Sınavı İçin Son Gün: 90 Bilim Yıldızı Aranıyor
LGS ve YKS adaylarına "Tercih Danışmanlığı" hizmeti başladı
LGS’de tercih başvuruları başlıyor
Kırşehir’in LGS Şampiyonu: Bir Başarı Hikayesi
LGS’de başarıya damga vuran şehir: 19 öğrenci Türkiye birincisi oldu