SGK'ye 344 Sözleşmeli Personel Alımı: Başvurular Başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK'ye toplam 344 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı.

SGK'ye Sözleşmeli Personel Alımı Başlıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) toplam 344 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bu kapsamda çeşitli kadrolarda personel istihdam edilecek.

Hangi Kadrolarda Personel Alınacak?

SGK'ye yapılacak personel alımı kapsamında:

  • Sosyal Güvenlik ve Sosyal Hizmetler Önlisans veya Lisans mezunu 360 büro personeli
  • Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans mezunu 14 koruma ve güvenlik görevlisi
  • Önlisans veya Ortaöğretim mezunu 69 destek personeli
  • 1 teknisyen

alınacak. Toplamda 344 sözleşmeli personel için fırsat sunulacak.

Başvuru Tarihleri ve Detaylar

Adaylar, 5-14 Haziran tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Başvuru işlemleri ve detaylar için "isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi kullanılacak. Bu süreçte adayların belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlamaları büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü