Seyhan Nehri'nde temizlik

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, nehir yatağını araba lastiği, fayans, poşet, alkol şişesi, halı, kilim, klozet, kanepe ve elektrik kablosu gibi çeşitli atıklardan arındırdı

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seyhan Nehri yatağını çeşitli atıklardan temizledi.

Belediye ekipleri, Eski Baraj'dan Regülatör Köprü'ye kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik nehir yatağında temizlik çalışması başlattı.

Ekipler, DSİ tarafından barajdan gelen suyun kesilmesiyle nehir yatağında ortaya çıkan araba lastiği, plastik atıklar, poşetler, alkol şişeleri, halı, kilim, klozet, kanepe, elektrik kabloları ve çürümüş yosunları topladı.

İş makineleri kullanılarak sürdürülen çalışmalarda su bitkileri de temizlendi.

Temizlik çalışmalarının iki hafta süreceği, çöplerin iş makineleriyle kamyonlara yüklenip Katı Atık Bertaraf Tesisi'ne taşınacağı belirtildi.

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı