Seydişehir’de fırıncıların sıcakla imtihanı

KONYA (AA) - Seydişehirlilere ramazanda ekmek yetiştirmek için çalışan fırıncılar, en büyük imtihanı fırının alevleri karşısında veriyor. Milli...

KONYA (AA) - Seydişehirlilere ramazanda ekmek yetiştirmek için çalışan fırıncılar, en büyük imtihanı fırının alevleri karşısında veriyor.

Milli Egemenlik Caddesi'ndeki fırında, vatandaşa taze ekmek çıkarmak için hiç durmadan çalışan ekmek ustası Mehmet Emin Gürbüz, İşlerin yoğun olduğunu belirterek sıcağa direndiğini söyledi.

Fırıncı Gürbüz, asıl gayenin hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, "Dışarı 42 derece, fırın içerisi ise 100 dereceden fazla. Günde 9 bin ekmek yapıyoruz. Zorlanıyoruz tabii sıcak bunaltıyor ama sonuçta vatandaşa hizmet için çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı