Seydişehir Merkez İlkokulu ilçedeki şehitlerle ilgili kitap hazırladı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırlanan kitapta Seydişehirli şehitler yer alıyor

KONYA (AA) - Seydişehir Merkez İlkokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 200 öğrenci, 20 öğretmen ve idarecileri ile bir yıllık çalışmalar sonucunda "Seydişehir Şehitleri" kitabını çıkardı.

Okul Müdürü Yasin Öşekci, ilçedeki 24 şehit ailesinin unutulmayacağı anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirerek, öğretmen ve öğrencilerin, ailelerle sıcak ilişkiler sergileyerek onların acılarını paylaştıklarını söyledi.

Öşekci, "Ziyaretler sonucunda okul olarak Seydişehir Şehitleri adında kitap çıkarmaya karar verildi. İlk etapta 500 kitap çıkartan okul, 4. sınıf öğrencilerine, kamu kurum ve kuruluşlarına hediye edildi. Kitabın hazırlanmasında bize destek olan Kaymakamımız Regaip Ahmet Özyiğit’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar'a teşekkür ediyoruz." dedi.


AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!