"Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesince düzenlenen "Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı. Şölenin Kuğulu Park'taki açılış töreninde konuşan Orman ve...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesince düzenlenen "Seydişehir Kalkınma Şöleni" başladı.

Şölenin Kuğulu Park'taki açılış töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ülkenin kalkınmasına katkı sağlayabilecek her sektörü desteklediklerini söyledi.

Tüfekci, alüminyum fabrikasıyla gelişen Seydişehir'de farklı yerel sektörlerin de kalkınmaya destek olduğunu belirterek, "Seydişehir'i büyütüyoruz. Yarınlara ümitle bakıyoruz." dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da 6 gün sürecek etkinliklerde hem bölge halkının, hem de üreticilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

Tutal, üretime dayalı şölenin yöre halkına, kente büyük bir katkısı olacağını belirterek, "Seydişehir, yüzünü yerelde kalkınmaya döndü. Şu anda alanımızda 250 esnafımız stant açtı. Bunun 150 tanesi çeşitli illerimizden buraya kadar gelerek ürünlerini pazarlamaktadır. Tüm hemşehrilerimizle birlikte daha çok kalkınmış Seydişehir için çalışıyoruz, üretiyoruz. Ülkemizin kalkınmasına insanlarımızın sosyal yaşantılarının gelişimine kaldıraç olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mehteran Takımının gösterisiyle başlayan şölende, sanatçısı Resul Dindar bir konser verdi. Şölen çeşitli yarışma ve etkinliklerle devam etti.

Şölene, Bakan Yardımcısı Tüfekci'nin yanı sıra, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şölen, 7 Ağustos'a kadar sürecek.


AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?