Sevilla revire döndü

La Liga ekiplerinden Sevilla'da sakatlıkları nedeniyle kaleci Beto 2 ay, Mbia 3 hafta, Aspas ve Coke birer ay forma giyemeyecek

ANKARA (AA) - İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'da sakatlıkları nedeniyle kaleci Beto 2 ay, Mbia 3 hafta, Aspas ve Coke birer ay sahalardan uzak kalacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Real Madrid maçında omzu çıkan kaleci Beto 2 ay, Getafe mücadelesinde dizinden sakatlanan Stephane Mbia 3 hafta, Iago Aspas ve Coke ise birer ay forma giyemeyecek.

Portekizli kaleci Beto, bu sezon 24 maçta giydiği Sevilla formasıyla 24 gol yedi. Orta sahada görev yapan Kamerunlu Mbia, 18 maçta 6 gol attı. Hücum hattında görev alan İspanyol Iago Aspas, 20 maçta 10 gollük katkı sağladı. Savunmanın sağında oynayan İspanyol futbolcu Coke ise 21 maçta 1 gol kaydetti.

Sevilla'da Kevin Gameiro, Jose Antonio Reyes, Sebastian Cristoforo, Fernando Navarro ve Benoit Tremoulinas'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması