Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Antalya Çevreyolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, Sinan A. (22), kız arkadaşı A.Y. ve ağabeyi Ali Kemal Y. (23) ile birlikte akşam saatlerinde buluştu. Sinan A. gecenin ilerleyen saatlerinde sevgilisi A.Y.’yi evine bıraktı. Ardından arkadaşı ve sevgilisinin ağabeyi Ali Kemal Y. ile alkol aldıktan sonra ikili arasında A.Y. nedeniyle otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Sinan A., belinden çıkardığı tabancayla Ali Kemal Y.’ye ateş etti. Karın boşluğundan vurulan Ali Kemal Y.’yi kanlar içinde gören Sinan A., arkadaşını otomobiliyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Tedavi altına alınan Ali Kemal Y.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Sevgilisinin ağabeyini vurarak ağır yaralayan Sinan A. ise suç aleti tabanca ile birlikte hastanede polis tarafından gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Sinan A.'nın polisteki ilk ifadesinde, “A.Y.'yi istedim, ailesi vermedi. Akşam buluştuğumuzda biraz alkol aldık. Aramızda A.Y. yüzünden tartışma çıktı. Sonra bu olay oldu” dediği öğrenildi.
Sevgilisinin ağabeyini önce vurdu, sonra hastaneye götürdü
Konya’da tartıştığı kız arkadaşının ağabeyini tabancayla vuran kişi, ağır yaraladığı kişiyi otomobiliyle hastaneye götürdü.
POLİS-ADLİYE Haberleri
Deodorant kutusu faciaya dönüştü: Anne ve iki çocuğu yaralandı
Patlayan lastik sürücüyü hayattan kopardı
Şahan Gökbakar’ın Ahbap ifadesi ortaya çıktı: "Hiç güven uyandırmadı"
Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu hakkında suç duyurusu talebi
Özgür Özel’den Doruk Madencilik İşçilerine Destek