Serinlemek için denize giren iki kişiden birinin daha cansız bedeni bulundu

Adana'nın Karataş ilçesinde serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan iki kişiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Adana'nın Karataş ilçesinde serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan iki kişiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Karataş'ın Tabaklar Mahallesi'nde dün denize balık avlamaya giden 68 yaşındaki Necati Kışoğlu ile 30 yaşındaki Ramazan Balyoz bir süre balık avladıktan sonra sıcaktan bunalıp serinlemek için denize girdi. Aşırı dalga nedeniyle bir süre sonra iki kişi de denizde çırpınmaya başladı. Sahildeki diğer vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen su altı arama ekipleri Necati Kışoğlu'nun cansız bedenine ulaştı. Ekiplerin kayıp olarak aradığı Ramazan Balyoz'un da cansız bedenine ancak bu sabah ulaşılabildi. Cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İki ilçe abluka altına alındı: Polis kuş uçurtmadı
17 yaşındaki gencin öldüğü olayda motosikletin gasp edildiği ortaya çıktı
NATO DENETİMİNDE 4 BİN KİŞİ YAKALANDI
Çakmak yüklü araç alev alev yandı
Ayşe Tokyaz Cinayeti Davası Karar Aşamasında: Duruşma Ertelendi