Serinlemek için denize giren 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaşam mücadelesi veriyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde serinlemek için denize giren yabancı uyruklu 2 kardeşten 25 yaşındaki Touhid Pir boğulurken, durumu ağır olan kardeşi ise hastaneye kaldırıldı.

Samandağ ilçesi Meydan Sahili'nde yabancı uyruklu 2 kardeş serinlemek için denize girdi. Denizde yüzerken rip akıntısına kapılan kardeşler, çırpınmaya başladı.

Durumu fark eden vatandaşların bildirmesi üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ve Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle sahile çıkarılan 2 kardeşten 25 yaşındaki Touhıd Pir hayatını kaybederken, durumu ağır olan 21 yaşındaki Omıd Pir ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sebahattin Şirin adıyla bilinen Muzaffer Şirin hakkında gözaltı talimatı
Yasağı dinlemediler! Ablası için yaşamını hiçe saydı
Afyonkarahisar’da avukat dehşeti! Meslektaşını silahla vurdu, tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın kızına yönelik paylaşım yapan şüpheliye “ev hapsi” kararı
10 araç birbirine girdi