Seri cinayet zanlısı Filiz'in yakalanması

Menderes Belediye Başkanı Soylu: "Duyarlı vatandaşımızı örnek teşkil etmesi açısından ödüllendireceğiz"

İZMİR (AA) - Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'in yakalanmasını sağlayan vatandaşı ödüllendireceklerini belirtti.

Soylu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filiz'in Gümüldür-İzmir minibüsünde yakalanmasıyla hem İzmir'in hem de Türkiye'nin derin bir nefes aldığını belirtti.

Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tebrik eden Soylu, Filiz'in Gümüldür'de 2 gün pansiyonda, daha sonra ormanlık alan ve mandalina bahçelerinde kaldığı bilgisini edindiğini, o bölgeden de İzmir'e gitmek üzereyken dolmuşa bindiğini dile getirdi.

Soylu, "Bir vatandaşımız bu kişiyi fark etmiş ve ihbarda bulunmuş. Zanlı bu durumu fark edince minibüsten inip Bulgurca dolmuşuna binmiş. İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerimizin başarılı çalışmasıyla zanlı yakalandı. İhbarda bulunan vatandaşımıza gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Duyarlı vatandaşımızı örnek teşkil etmesi açısından ödüllendireceğiz." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı