Şenay Düdek saçmaladı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Yüz Yüze' programına konuk olan magazin gazetecisi Şenay Düdek tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında 5 vakit namaz kıldığını açıklayan Şenay Düdek'in bu açıklamaları son derece insani bir davranış olduğu için herhangi bir haber değeri yok. Ancak Düdek açıklamalarının devamında tartışma yaratacak şu ifadeleri kullandı; "Ama bazen yatsı namazını kılıyorum. Sonra eğer bir ortama gireceksem içki içmem gerekiyorsa da içki içiyorum. Mesela bu akşam bir yerde yemek yiyeceğiz. Akşam namazımı kılacağım sonra içkimi içeceğim."

"HACIYIM AYNI ZAMANDA"

Magazin dünyasını en iyi bilen isimlerden biri olan Şenay Düdek sözlerine şöyle devam etti: "Allah ve ben arasında benim ibadetim. Ben iki kere umreye de gittim, hacıyım aynı zamanda. Ama kimse karışamaz. Allah'a ben hesap vereceğim, başka kimseye de hesap vermeyeceğim. İsteyen günah der, isteyen deli der. Ne derlerse desinler kimseyi ilgilendirmez"

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor