Selvi, gazetemize teşekkür etti

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi gazetemizi ziyaret ederek İl Genel Meclisine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, “Konya basını bizleri mecliste  hiçbir zaman yalnız bırakmadı, sesimiz oldular, teşekkür ediyoruz” dedi

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Kararlar Dairesi Başkanı Hüseyin Eşkin ve İl Genel Meclisi Birim Müdürü Rahmi Dalmaç gazetemizi ziyaret ederek, şimdiye kadar yapılan çalışmalarda verilen desteklerden dolayı plaket takdim etti. Konya basınının ve Memleket Gazetesi'nin her çalışmada ve toplantılarda yanlarında olduğunu ifade eden Selvi, “Bu sürece kadar İl Genel Meclisi olarak önemli çalışmalara imza attık. Son oturumla da vedamızı gerçekleştirdik. Yeni yasa ile birlikte Büyükşehir Meclisi'nde hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu, “İl Genel Meclisi'nin başarılı çalışmalarını kamuoyuna duyurma noktasında bir köprü görevi üstleniyorduk. Başarıları bizler de gazetemizde yazarak ödüllendiriyoruz. Sizlere yeni süreçte başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. 

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ