SelvaSefa yarın açılıyor

Selva, Konya'da ‘Makarna Sefası’ adıyla restoran açıyor.

Konya’da makarna sevgisini ve kültürünü daha da geliştirmeyi amaçlayan Selva Makarna, Kulesite Alışveriş Merkezi’ne SelvaSefa ‘Makarna Sefası’ adında bir restoran açıyor. 

Bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan Selva Makarna Genel Müdürü Osman Baydar  “Makarna tüketiminin Türkiye ve Konya’da yaygınlaşması için sürdürdüğümüz çalışmalardan bir yenisi de bu restoran olacak. Selva markası tüketiciden olumlu not alan ve sevilen bir markadır. Şimdi biz bu vazgeçilmeyen lezzeti eşsiz soslarla süsleyerek müşterilerimize sunacağız” dedi.

 

Makarnanın ana yemek kategorisinde değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Baydar,  “Türk mutfağının uygun makarna sosları ve diğer makarnalı yemekleri içeren ilk makarna restoranı SelvaSefa’yı yarın açıyoruz. Konyalıları açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Ferit Hepokur-Memleket

 

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?