SELKA Eskişehir Hentbol gözünü Beşiktaş Mogaz'a çevirdi

Kulübün sportif direktörü Özoğlu: - "Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlanıp İstanbul'da iyi bir performans ortaya koyacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde bu haftayı maç yapmadan geçirecek SELKA Eskişehir Hentbol Kulübü'nün sportif direktörü Osman Özoğlu, "Gelecek haftaki Beşiktaş Mogaz maçına iyi bir şekilde hazırlanıp İstanbul'da iyi bir performans ortaya koyacağız." dedi.

Özoğlu, Porsuk Spor Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, hentbolda Eskişehir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, Avrupa kupalarına gitme hedeflerini sürdürdüklerini kaydetti.

Bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini anımsatan Özoğlu, şöyle konuştu:

"Gelecek hafta Beşiktaş Mogaz ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı çabukluk, kuvvet ve interval antrenmanlarla sürdürüyoruz. Takımımızda sakatlığı bulunan oyuncumuzun olmaması da bizi sevindiriyor. Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlanıp İstanbul'da iyi bir performans ortaya koyacağız. Beşiktaş son 10 yılın şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde de grubu 3. bitirdiler. İyi bir kadroya sahipler. Onların karşısında iyi bir mücadele sergilemek istiyoruz."

AA

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ