Selin Ciğerci'nin Evlat Edindiği İddialarına Bakanlıktan Yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, Selin Ciğerci'nin evlat edindiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı sosyal medya platformlarında yer alan Selin Ciğerci'nin evlat edindiği iddialarına yanıt verdi. Bakanlık kaynakları, Ciğerci'nin evlat edinme konusunda herhangi bir resmi başvurusu olmadığını belirtti. Kaynaklar, iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurguladı.

Soruşturma Devam Ediyor

Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti gibi suçlamalarla açılan soruşturmanın halen devam ettiği öğrenildi. Soruşturmanın sonucunun kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!