Selendi’de jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Manisa'nın Selendi ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kırsal mahallelerde yaşayan öğrencilere trafik eğitimi veriliyor.

Manisa'nın Selendi ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kırsal mahallelerde yaşayan öğrencilere trafik eğitimi veriliyor.

Selendi İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, Yenice Mahallesi İlkokulu'nda öğrencilere sinevizyon eşliğinde; trafiğin tanımı, servis ve toplu taşıma araçlarında uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçme kuralları, emniyet kemeri ve kaskın önemi, trafik ışıkları ve işaretleri, okul geçit görevlisinin görevleri ile ilgili seminer verdi. Ayrıca öğrencilere ilk yardım ve okul servis araçlarında dikkat edilmesi gereken kuralları da anlatan ekipler, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Jandarma ekipleri öğrencilerin kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek, eğitimlerin aralıksız devam edeceklerini belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu