Selçuklu’nun Kalbi Çocuklar İçin Atıyor: Başkan’dan Anlamlı Kutlama

Başkan Pekyatırmacı, 23 Nisan mesajında milli irade vurgusu yaparken, SETAP ve Sanat Akademisi gibi projelerle çocukların gelişimine verdikleri desteğin altını çizdi.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, TBMM'nin kuruluşunun 106. yıl dönümünü kutlayarak, 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milletinin var olma mücadelesindeki kritik rolüne dikkat çekti. Bu anlamlı günün sadece milli egemenliğin değil, aynı zamanda çocuklara duyulan sarsılmaz güvenin bir nişanesi olduğunu belirten Pekyatırmacı, bayramın dünya çocuklarına armağan edilmesinin sevgi ve hoşgörü mirasının bir yansıması olduğunu ifade etti.

Çocuklar İçin Okul Dışı Öğrenme Ortamları ve Sanat

Selçuklu Belediyesi’nin çocuk odaklı projelerine değinen Pekyatırmacı, SETAP kapsamında hayata geçirilen okul dışı öğrenme ortamlarının önemine değindi. Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri için her türlü imkânı seferber ettiklerini belirten Başkan, şu ifadeleri kullandı:

"Eğitimden spora, sanattan sosyal etkinliklere kadar birçok alanda çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyoruz. Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi ve spor okullarımızla onlara hem eğitici hem de eğlenceli ortamlar hazırlıyoruz."

"Güçlü Gelecek, Mutlu Çocuklarla İnşa Edilir"

Belediyecilik vizyonlarının merkezinde üretken ve vizyon sahibi nesiller yetiştirmek olduğunu vurgulayan Pekyatırmacı, mesajını Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanları rahmetle anarak tamamladı. Selçuklu'da çocukların daha sağlıklı ve özgüvenli bireyler olması için çalışmaların aralıksız süreceği mesajını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
MİLLİ İRADE EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
EN ÖZEL BAYRAM KUTLAMASI
Konya’da Eğitimde Yapay Zekâ Dönemi: EN Deneyim Merkezi Açıldı
ŞENLİK PROGRAMINDA REVİZE