Selçuklu'da tombala operasyonu: 37 kişi suçüstü yakalandı

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir iş yerinde tombala oynatıldığı bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Operasyonda 37 kişi suçüstü yakalanırken, bir kişi gözaltına alındı.

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde tombala oynatıldığı bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen baskında, iş yerinin çatı katının kumarhane olarak kullanıldığı tespit edildi. Organize eden şüpheli ise Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlamak suçundan gözaltına alındı.

Operasyon sonucunda tombala oynarken suçüstü yakalanan 37 kişiye toplamda 237 bin 725 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca tombala oyunu için kullanılan materyallere ve suç unsuru bir miktar paraya da el konuldu.

Polis ekipleri, kumarhane faaliyetlerine karşı mücadelesini sürdürürken, suçlulara karşı yasal işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'da kahreden kaza: Tabancasını temizlerken kendini vuran genç öldü
MEVLANA'NIN VUSLATINDA KIRK YILI AŞKIN SES
752. VUSLAT TÖRENLERİ BAŞLIYOR
Haritalar Konya'ya kar yağışını işaret etti! Eller yine duada
ÇÖP KAMYONU CAN ALDI