Selçuk Öztürk: 9 İhracatçı Firmamızla Konya Gurur Kaynağımızdır

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçı firması arasına giren 9 Konyalı şirketin, şehrin üretim ve küresel rekabet gücünü kanıtladığını belirtti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan Türkiye'nin En Büyük 1000 İhracatçı Firması listesinde Konya, 9 güçlü firmasıyla temsil edilerek büyük bir başarıya imza attı. Şehrin üretim altyapısı ve girişimci ruhunun bir yansıması olan bu tablo, Konyalı sanayicilerin küresel pazarlardaki etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Selçuk Öztürk: "Konya'nın İhracat Gücü Listelerde Karşılık Buluyor"

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, listeye giren firmaları tebrik ederek, "Konya, üretimden vazgeçmeyen, ticaretiyle büyüyen ve dünyaya açılan güçlü bir şehir kimliğine sahiptir. Bugün firmalarımızın Türkiye'nin ihracat şampiyonları arasında yer alması, Konya iş dünyasının emeğinin ve vizyonunun önemli bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

İhracatçılara KTO Destekleri Sürecek

KTO olarak ihracatçıların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Öztürk, dış ticaret eğitimleri, B2B organizasyonları ve pazar araştırmaları ile firmaların rekabet gücünü artırmaya devam edeceklerini belirtti. Konya’nın üretim kapasitesini dünya pazarlarıyla daha fazla buluşturmayı hedefleyen oda, ihracat odaklı büyüme stratejisini kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya Sanayisinin Acı Kaybı: İş İnsanı Mehmet Azman Hayatını Kaybetti
Karatay’da Zafer Coşkusu Sahaya İniyor: 2. Zafer Koşusu Başvuruları Başladı
Konyalı Sarraflar İstanbul Fuarı’na Çıkarma Yapmaya Hazırlanıyor
Konya'da Kuaförde Stajyer Çocuğa Şiddet Skandalı: Sadece Su Getirmedi Diye Darp Edildi!
40 Yıllık Gazeteci Ali Sait Öge Unutulmaz Hatıralarıyla Konya Aydınlar Ocağı’ndaydı