Sel sularında can pazarı! Vatandaşların komşusunu kurtarma çabası kamerada

İstanbul Küçükçekmece'de sel sularında can pazarı yaşandı. Bodrum katta mahsur kalan bir kişiyi çekiçle camı kırıp kurtarmaya çalışan vatandaşların o anları kameraya böyle yansıdı

İstanbul Küçükçekmece'de sel sularında can pazarı yaşandı. Bodrum katta mahsur kalan bir kişiyi kurtarmaya çalışan vatandaşlar kameraya yansıdı.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Küçükçekmece'de su baskınlarına neden oldu. Atatürk Mahallesi'nde dere taşınca, çevredeki evlerin bodrum katları suyla doldu. Mahallede bulunan bir evin bodrum katında adeta can pazarı yaşandı.

Sel sularının iyice yükseldiği dakikalarda evde mahsur kalan kişiyi kurtarmaya çalışan vatandaşların çabası kameraya yansıdı.

Elinde çekiçle cama vurarak içerideki kişiyi kurtarmaya çalışan vatandaş, anbean görüntülendi. Mahsur kalan kişinin kurtarıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı
Bıçak Zoruyla Banka Hesabı Açtırdılar
Gözü yaşlı anne 28 yıllık sır perdesinin aralanmasını istiyor
Gece denize giren 2 arkadaş boğuldu