Sel asma köprüyü yıktı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sel nedeniyle asma köprü yıkılırken, evler, iş yerleri ve araçlar sular altında kaldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sel nedeniyle asma köprü yıkılırken, evler, iş yerleri ve araçlar sular altında kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün "kırmızı kod" uyarısı sonrası Devrek ilçesi sular altında kaldı. Karşıyaka Mahallesi'nde sel sularından bir asma köprü çöktü. Sel nedeniyle şehir merkezinde birçok araç sel sularına kapılırken, iş yerleri ve bazı evleri su bastı.

Polis ekipleri şehir merkezinde güvenlik önlemi alırken, ekipler sele kapılan araçları kurtarma ve temizlik çalışması başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Isparta'da Korkutan Kaza: Konya Plakalı Araç Kazaya Karıştı
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI