Seksenler'in Niyazi'si Vural Çelik hayatını kaybetti

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı "Kubilay Peynircioğlu" ve Seksenler'deki "Niyazi" karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden 51 yaşındaki ünlü oyuncu Vural Çelik'in acı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Güven paylaşımında, "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini yer verdi. Türk televizyon ve tiyatro dünyasına önemli katkılarda bulunan Çelik'in ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu.

Kısa süre önce hastane odasında yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarına dikkat çeken Çelik, "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim, şimdiye kadar yatım, katım, villam olurdu. Bu halde bile espri yapmaya çalışıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!