Şehitlerimizi uğurluyoruz

Diyarbakır'da teröristlerin yola döşedikleri mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Mustafa Nerkis'in cenazesi, memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde toprağa verildi

KÜTAHYA (AA) - Diyarbakır'da teröristlerin yola döşedikleri mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Er Mustafa Nerkis'in cenazesi, memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde defnedildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçakla Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına getirilen Nerkis'in cenazesi, önce Simav ilçesine bağlı Beyce köyündeki babaevine, ardından da Beyce Ortaokulu bahçesine götürüldü. Şehit Er Nerkis'in cenazesi, burada kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Cenaze törenine, Nerkis'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, bazı milletvekilleri, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?