Şehitlerimizi uğurluyoruz

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan 2 astsubay ve 5 sivil memurun cenazesi, Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da önceki gün gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 2 astsubay ile 5 sivil memurun cenazesi, Cebeci Askeri Şehitliğinde defnedildi.

Kocatepe Camisi'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından astsubaylar Ertan Akgül (39) ve İbrahim Baran (42) ile sivil memurlar Figen Gündüz (51), Sedat Durgun (45), Güner Altınok (51), Mustafa Haliloğlu(53) ve Meryem Yılmaztürk'ün (40) cenazeleri, Cebeci Askeri Şehitliğine getirildi.

Burada gerçekleştirilen törende terör saldırısında yaşamını yitiren 7 kişinin öz geçmişleri okundu. Daha sonra cenazeler, dualarla toprağa verildi.

Silah atışıyla sona eren törene, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı