Şehitlerimizi uğurluyoruz

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş İlhan, Mudanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

BURSA (AA) - Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın (25) cenazesi, Bursa'nın Mudanya ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Ankara'dan askeri uçakla getirildiği Yenişehir Havalimanı'nda ambulansa alınarak, Mudanya'ya nakledildi.

Astsubay İlhan'ın cenazesi, daha sonra Güzelyalı Mahallesi'ndeki Duran Camisi'ne getirildi. Şehidin babası Abdulcabbar, annesi Cahide ve kardeşi Gökhan İlhan ile yakınları, bir süre tabutun başında ağladı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazına, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın cenazesi, törenin ardından Güzelyalı Mezarlığı'nda defnedildi.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ