Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı

Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı, Mersin'de Nusret Mayın Gemisi'nin sergilendiği parkta konser verdi

MERSİN (AA) - Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla, Mersin'in Tarsus ilçesinde Nusret Mayın Gemisi'nin bulunduğu Çanakkale Parkı'nda konser verdi.

Mersin Limanı'nda terk edilmiş haldeyken Tarsus Belediyesince satın alınarak 2003 yılında restore edilen "Nusret Mayın Gemisi"nin orijinali, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla süslendi.

Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı da yıl dönümü kutmaları kapsamında geminin sergilendiği Çanakkale Parkı'nda konser verdi.

Çeşitli marşlar ile şarkı ve türkülerin seslendirildiği konseri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Tarsus Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Boro, Rıdvan Aksoy ve Serap Kurtçu, Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş izledi.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı