Şehit polis Irmak'ın evinde yas var

Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan polis Irmak'ın Ankara'daki evinde yas var

ANKARA (AA) - Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hamza Irmak'ın Ankara'daki evinde yas var.

Şehit Irmak'ın Yenimahalle ilçesi Ergazi Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asıldı.

Yenimahalle Belediyesince taziye çadırı kurulan evin önünde, 25 yaşındaki şehit polis için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

Van'dan Ankara'ya hava yoluyla getirilen Irmak'ın cenazesinin yarın defnedilmeden önce helallik almak için evine getirileceği öğrenildi.

Şehit Irmak'ın cenazesinin, yarın Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Polis Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi.

Hakkari'de, dün terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda 2 polis memuru şehit olmuş, 11 polis, bir asker ve 3 vatandaş yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi