Şehit ateşi Hatay’a düştü, baba evine Türk bayrakları asıldı

Ağrı'da askeri aracın yaptığı kazada şehit olan Uzman Çavuş Muammer Ay'ın acı haberi Hatay'daki baba ocağına ulaştı.

Ağrı'da askeri aracın yaptığı kazada şehit olan Uzman Çavuş Muammer Ay'ın acı haberi Hatay'daki baba ocağına ulaştı.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde askeri araç buzlanma nedeniyle kaza yaptı. Kazada yaralanan ve Doğubeyazıt Devlet Hastanesine kaldırılan Uzman Çavuş Muammer Ay ile Sözleşmeli Er Ali Arslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehitlerden Uzman Çavuş Muammer Ay'ın acı haberi memleketi Hatay'da baba evine ulaştı. Merkez Antakya'nın Akasya Mahallesi'nde yaşayan anne Müjgan ve babası Bahaddin Ay'a acı haber yetkililer tarafından verildi.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı