Şehit ateşi Bursa’ya düştü

İzmir'de karakola yönelik silahlı saldırıda şehit olan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Muhsin Aydemir'in şehadet haberi baba ocağı Bursa'da yasa sebep oldu. İnegöl ilçesinde oturan babası İlhan Aydemir taziyeleri kabul etti.

Sabah saatlerinde Balçova'daki silahlı saldırıda şehit olan Muhsin Aydemir'in İnegöl nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Acı haber ise Mesudiye Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Baba İlhan Aydemir ve anne Nebahat Aydemir, Ak Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın taziyelerini kabul etti.

Muhsin Aydemir'in baba evinde Kuranı Kerim okundu. Şehit polis müdürünün cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Şehidin annesi fenalaştı

Şehit haberini alan Muhsin Aydemir'in annesi Nebahat Aydemir, rahatsızlandı. Anne Aydemir, 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

2 subay, 6 jandarma astsubay, 9 jandarma uzman çavuş, 1 jandarma trafik timi 498 kişiyi sorguladı
Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi
KIZ ÖĞRENCİSİNE CİNSEL İTİSMARDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLEN KADIN ÖĞRETMENE HAPİS TALEBİ
EGZOZ PATLATIRKEN POLİSE YAKALANDI
OĞLUNU TANIMADI, EVE ALMADI