Şehit asker kabri başında anıldı

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir asker, şehadetinin 39. yılında kabri başında dualarla anıldı.

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir asker, şehadetinin 39. yılında kabri başında dualarla anıldı.

Mardin İdil Kozluca 3. Jandarma Hd. Bl. Komutanlığı emrinde vatani görevini ifa ederken 12 Aralık 1983 tarihinde kaçakçılarla çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Er Ramiz İleri için, şehadetinin 39. yılında Alaçam'ın Akgüney Mahallesi'ndeki kabri başında anma programı düzenlendi. Aşağı Akgüney Merkez Cami İmamı Hasan Toprak hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından program sona erdi.

Anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

20 kat alkollü çıktı, kameraya şarkı söyledi
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 tutuklama
MOTORCU KAZADA AĞIR YARALANDI
Konya'da DEAŞ operasyonu: 5 tutuklama
Akaryakıt istasyonuna daldı: Markette alışveriş yapan kişi öldü