Şehit annesinin koyunlarını çalan hırsızlar yakayı ele verdi

Konya'nın Ereğli ilçesinde şehit annesi Ayşe Uzan'a ait 7 koyun ve 1 kuzuyu çaldığı iddia edilen 3 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 2017'de Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalındaki operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın, Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan annesi Ayşe Uzan'a ait ahıra giren hırsızlar, 7 koyun ile 1 kuzuyu geldikleri araca yükleyip kaçtı.

Ahıra girdiğinde bazı hayvanları göremeyen Uzan, şehit oğlunun ismini verdiği kuzusunun da çalındığını fark etti.

Şüphelilerin araca yükleyemedikleri 3 koyun ile 2 kuzu, ahırın yakınlarında bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin S.İ. ve kardeşi F.İ. ile arkadaşları S.G. olduğunu belirledi.

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ekipler, şehidin adını taşıyan kuzu ile koyunların bulunması için çalışmaları sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

AKÖREN'DE İKİNCİ DEPREM
Bozkır’da sağlık farkındalığı için 10 kilometrelik koşu düzenlendi
KONYA'DA DUYAN TEPEYE KOŞTU
AİLESİNE KIZIP ARACINI YAKTI
GEZ KONYA'YI VE GO SELÇUKLU