Şehit amcasıyla aynı kaderi paylaştı

Yüksekova'daki terör operasyonunda şehit olan İdris Bolat'ın kaderi, Diyarbakır'da 1991 yılında şehit düşen ve adını aldığı amcasıyla aynı oldu- Özel harekat polisi Bolat'ın Amasya'daki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor

AMASYA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi İdris Bolat'ın Amasya'daki babaevinde yas var.

Helvacı Mahallesi'nde yaşayan anne Hatice (53) ve baba Osman Bolat'a (54) acı haber, Amasya Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ile emniyet yetkililerince verildi.

Acı haberin duyulması üzerine şehidin baba ocağı ile evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Özel harekat polisliğini gönüllü olarak seçen bekar Bolat'ın birer kız ve erkek kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, şehide, Diyarbakır'da 1991 yılında şehit düşen özel harekat polisi amcası İdris Bolat'ın adının verildiği belirtildi.

Yüksekova'da, terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, polis memuru İdris Bolat (25) şehit olmuştu.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü