Şehit aileleri ve gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Aylar:- "70 binden fazla şehit yakını ve gazilerle Zeytin Dalı Harekatı'na destek veriyoruz. Tek terörist kalıncaya kadar mücadele eden Türkiye'mizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğu

ANKARA (AA) - Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, 70 binden fazla şehit yakını ve gazilerle Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini belirterek, "Tek terörist kalıncaya kadar mücadele eden Türkiye'mizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak istiyoruz." dedi.

Aylar, vakfın genel merkezinde gazetecilere yaptığı açıklamada, canını vermekten imtina etmeyen gaziler ve çeşitli sebeplerle mesleklerini icra edemeyen yüzlerce uzman çavuşla Afrin'e gitmek istediklerini söyledi.

Vatan için ellerini, gözlerini ve bacaklarını feda ettiklerini, gerekirse canlarını da feda edeceklerini dile getiren Aylar, mazlumun canına ve Türkiye'nin bekasına kasteden hainlere karşı göreve hazır olduklarını vurguladı.

Lokman Aylar, vatan için dün nasıl bedel ödedilerse yine bedel ödemeye hazır olduklarına dikkati çekerek, "70 binden fazla şehit yakını ve gazilerle Zeytin Dalı Harekatı'na destek veriyoruz. Tek terörist kalıncaya kadar mücadele eden Türkiye'mizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak istiyoruz." diye konuştu.

Uzman Çavuşlar Federasyonu Genel Başkanı Arif Saylam da Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak isteyen uzman çavuşların sesini duyurmak istediklerini söyledi.

Saylam, "Çeşitli sebeplerle mesleğinden ayrılan ve ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşlar, orduya katılmak ve ülkesi için mücadele vermek istiyor." ifadelerini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı