Şehir Tiyatroları'nda oyunlar bugün ücretsiz

Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla, bugün sahnelenecek bütün oyunları ücretsiz olarak tiyatroseverlerle buluşturacak

İSTANBUL (AA) - Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından ilk defa 1961 yılında kutlanmaya başlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü, özel ve ödenekli tiyatrolar, üniversitelerin tiyatro bölümleri ve konservatuvarlarda çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları (ŞT) da 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla, bugün sahnelenecek bütün oyunları ücretsiz olarak tiyatroseverlerle buluşturacak.

Bu kapsamda Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Tatlı Kaçık", Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde "Söz Veriyorum", Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde "Felatun Bey ile Rakım Efendi", Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde "Can Yeleği", Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde "Aşk Bir Zamanlar (Gazele)", Ümraniye Sahnesi’nde "Ocak’ta Bahar", Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde "Nora-Bir Bebek Evi" ve Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde "Amanvermez Avni" oyunu sahnelenecek.

Bugün perde açacak bütün oyunlarda ayrıca, bu yıl Prof. Dr. Hülya Nutku tarafından kaleme alınan ulusal tiyatro bildirisi okunacak.

Gündem Haberleri

Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI