Şeftali bahçelerindeki rengarenk görüntüler görsel şölen oluşturuyor

Aydın'da bahalar aylarının gelmesi ile meyve bahçeleri çiçek açarken, papatyalarla kaplı şeftali bahçelerinde oluşan görsel şölen mest etti.

Aydın'da bahalar aylarının gelmesi ile meyve bahçeleri çiçek açarken, papatyalarla kaplı şeftali bahçelerinde oluşan görsel şölen mest etti.

Büyük Menderes Nehri'nin suladığı bereketli ovalar üzerinde 800 bin 700 hektar alanda kurulu Aydın'ın yüzde 46'sında tarım yapılıyor. Uygun ekolojik özellikler, yeryüzü şekli ve iklim şartlarının bulunduğu Aydın, güçlü bir tarımsal potansiyele sahip. Aydın'da tarımsal yetiştiricilik alanında dört mevsim üretim yapılabilirken bahar aylarının gelmesi ile bahçelerde açan çiçekler dolayısıyla oluşan renk cümbüşü seyrine doyumsuz görüntüler ortaya çıkartıyor. Bölgeden geçenlerin durarak izlediği rengarenk bahçeler drone ile havadan görüntülendi. Pembe çiçek açan şeftali ağaçları ve bahçeyi saran beyaz papatyalar baharın güzelliğini ortaya çıkarttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı