Seferihisar’da bayram temizliği belediyeden

Sosyal belediyecilik odaklı hizmetleriyle dikkat çeken Seferihisar Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi kişileri Kurban Bayramı öncesinde de yalnız bırakmadı.

Sosyal belediyecilik odaklı hizmetleriyle dikkat çeken Seferihisar Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi kişileri Kurban Bayramı öncesinde de yalnız bırakmadı. Bayram öncesinde 81 eve temizlik, 54 kişiye de evlerinde kuaförlük hizmeti sunan belediye, 15 gazi ve şehit yakınının da evini temizledi.

Seferihisar Belediyesinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan 8 kişilik kadın temizlik ekibi ve 2 kuaför, ilçedeki ihtiyaç sahibi hanelere ücretiz hizmet veriyor. Evde Sosyal Destek Biriminin ekibi, Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarına hız verirken, haziran ayı boyunca 81 hanede temizlik yapıldı. 54 kişiye de evlerinde kuaförlük hizmeti sunan ekipler, ayrıca 15 gazi ve şehit yakınının ev temizliğini yaptı. Belediye bu hizmetleriyle, ilçede; hasta, yaşlı, engelli ya da kimsesi olmayan vatandaşların hayatını kolaylaştırdı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de, "Biz bu toprakların insanıyız. O vatandaşlarımızın her biri bizim; annemiz, babamız, ablamız, ağabeyimiz, kardeşimiz. Her birini, bu büyük ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Belediyeyi de bu anlayışla yönetiyoruz. Kimin bize ihtiyacı varsa sorgulamadan yanında oluyoruz. Bu konuda çalışanlarımız da çok hassas. Gittikleri hanelerde titizlikle çalışıyorlar, vatandaşlarımız onları evladı gibi görüyor. İşte biz Seferihisar'da bu aile kültürünü, birliği ve beraberliği inşa ettik. Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum. Biz sadece bayramlarda ya da özel günlerde değil, her an Seferihisarlıların yanındayız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi