SEDEP’ten öğrenci ve veli semineri

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından öğrenci ve veli semineri gerçekleştirilecek.

SEDEP buluşmaları Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’la devam ediyor. Daha önce Sait Çamlıca’nın katıldığı öğrenci ve öğretmen seminerleri, Sıtkı Aslanhan’ın öğrenci ve velilere yönelik seminerleri ile sürüyor.

Öğrenci ve velilerde değerlerimizle ilgili farkındalık, duyarlılık ve bilinç oluşturulmasına yönelik seminerler, 25 Aralık Cuma günü saat 13.00’te öğrencilere, 19.30’da da velilere yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu seminerlerde konuşmacı, “Değerlerine Sahip Çıkan Duyarlı Gençler” ve “Değerlerine Sahip Çıkan Bilinçli Aileler” konu başlıklarında paylaşımlarda bulunacak.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında, eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar farklı konukların katılımı ile etkinlikler devam edecek.

 

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU