Sedat Peker’in yeni videosunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Oktay Kaynarca detayı

İlk olarak Arnavutluk’a giden ve daha sonra kendisine düzenlenen operasyonlar sonrası başka ülkeye gittiği bilinen Sedat Peker, üçüncü videoyu yayınladı. Peker, yayınladığı videoda ünlü dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili detay yayınladı.

Son yapılan operasyonla suç örgütü lideri olarak ilan edilen Sedat Peker üçüncü videoyu çekti. Peker’in çektiği videoda ATV’nin ünlü dizisinde olanlar da konuşuldu.

Peker, ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kendi isminin geçtiğini iddia ederek durumla ilgili dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’yı aradığını ve durum hakkında bilgi aldığını söyledi.

Peker, Kaynarca’nın kendisine durumu anlattığını ve kendisiyle çocukluk yıllarından beri tanışıklığı olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!